Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: "Öğrencilerimize eğitim ve öğretim vermek, topluma yararlı, ahlaklı ve insanlar yetiştirmek için varız. Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların gelecekte gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak...”

Başarılar: Okulumuz daha önce 9 öğrenciye Sivas Fen Lisesi, birçok öğrenciye de sınavla öğrenci alan ilimizin güzide okullarını kazandırmıştır. 2022/203 Eğitim Öğretim Yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesine, 2 öğrencimizde Sınavla öğrenci alan Anadolu Lisesine yerleşmiştir. 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılında 2 öğrencimiz Fen Lisesine, 5 öğrencimizde Sınavla öğrenci alan Anadolu Lisesine yerleşmiştir.

Saatler: 09.10-15.50
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçemize Sivas´tan her saat başı araç hareket etmektedir. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://valiltfituncelortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLYURT MAH. OKUL SK. ULAS ILKOKULU BLOK NO: 5 İÇ KAPI NO: 11 ULAŞ / SİVAS

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım karayolu ile rahat bir şekilde sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ulaş İlçe Merkezindedir. İl merkezine 37 km uzaklıktadır.